Hirdetés

Minden négyzetméterre jut egy zombi a Call of Duty: Black Ops Cold War új pályáján

|

A Zombies mód rajongói a jövő héten egy új helyszínre utazhatnak, ahol várja majd őket a Firebase Z.

Hirdetés

A Treyarch Studios és az Activision a sok teaser után végre megmutatta, hogy ténylegesen mire számíthatunk. A Call of Duty: Black Ops Cold War következő Zombies frissítésében megnyílik a Vietnámban található Outpost 25, amit a játékosok Firebase Z néven ismerhetnek meg. Az új helyszínen  új játékmechanikák és ellenfelek is várnak ránk, akik örömmel tépik majd szét bordáinkat egy-egy félreküldött lövedék után.

Hirdetés

Lesznek Perk szórók, egy új kütyü, ami átlövi a játékosokat a pálya egyik végéből a másikba, szupererős zombik, és rengeteg sztori utalás azzal kapcsolatban, hogy mi is történik éppen a Dark Aether narratív részében.

A Firebase Z pontosan február 4-én érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)