Hirdetés

Minden platformra befutott a Watch Dogs: Legion of the Dead

|

A Ubisoft játékának co-op zombis mellékágában mindenki elmerülhet.

Hirdetés

A Watch Dogs: Legion megjelenés utáni támogatása egy kicsit döcögősen megy, de most megérkezett egy nagyobb kiegészítés a Legion of the Dead játékmóddal. Az ingyenes spin-offot mindenki pörgetheti már, akinek megvan a Watch Dogs: Legion.

A zombis mellékág egyébként PC-n már tesztelhető volt a nyár eleje óta, de most érezte úgy a Ubisoft, hogy elég jó állapotban van a multiplatform kiadáshoz.

Hirdetés

A feladatunk egyébként nem túl bonyolult: a haverjainkkal ki kell jutnunk a zombik uralta Londonból. Át kell szelnünk az utcákat, miközben az élőholtak és az Albion katonák akarnak levadászni bennünket, menekülés közben pedig össze kell szednünk annyi lőszert és miegyebet, amennyit csak tudunk.

A Watch Dogs PC-s játékostábora egyébként közepesen pozitívan nyilatkozott a Legion of the Deadről, így pár órányi mókát biztos ki tudunk majd szedni belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)