Hirdetés

Minden platformra jön a Dragonborn

|

Our Hero, our Hero, claims a warrior's heart I tell you, I tell you, the Dragonborn comes.

Hirdetés

Valószínűleg mindenkinek ismerős a fenti dalszövegrészlet, aki egy kicsit is játszott a Skyrimmel, vagy hallotta Mocsy telefonját csörögni.

A Bethesda jó hírrel szolgál azoknak, akik aggódtak amiatt, hogy a Dragonborn DLC Xbox 360-exkluzív lesz. A mától elérhető csomag PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenik, de leghamarabb csak 2013 folyamán. Nem ez lesz az egyetlen tartalom, amit a fanatikusok jövőre a magukénak tudhatnak, de a további kiegészítőkről csak év elején tudhatunk meg bővebb információkat. Érdekes egyébként, hogy a PS3 tulajok még mindig nem kapták meg a Dawnguardot sem, remélhetőleg a Bethesda őket is megfelelő módon kompenzálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)