Hirdetés

Minden platformra jön a Dynasty Warriors 9 Empires, még mobilos játék is készül

|

A Koei Tecmo rátaposott a gázra: azt akarják, hogy mindenki, mindenhol fürdőzhessen a virtuális tömegmészárlásban.

Hirdetés

A Tokyo Game Show 2020-ra a Koei Tecmo egy pár izgalmas bejelentéssel érkezett. Az első és legfontosabb, a Dynasty Warriors 9 Empires bejelentése volt. A régóta futó, kaszabolós széria következő része minden jelenlegi és következő generációs konzolra is megjelenik, és sokat nem is kell várnunk érkezésére.

A jelenlegi tervek szerint a játék valamikor 2021. elején fog befutni PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Látnivalót nem sokat kaptunk egy rövidke CGI ízelítőt leszámítva.

Hirdetés

A kiadó a mobiljáték helyzetéről is beszámolt. A bétatesztre már lehet jelentkezni, és aki bekerül, az október 8-tól 12-ig játszhatja az online vadhajtást. Az egyetlen bökkenő számunkra, hogy ez valószínűleg csak a japánban élő érdeklődőket érinti.

A Dynasty Warriors mobilos változatának megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de jelenleg az sem biztos, hogy japánon kívüli régiókban is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)