Hirdetés

Minden Warhammer játékot leáraztak a Steamen

|

Hagyományosan több tucat Warhammer játék, kiegészítő és DLC árából faragtak le a Skulls for the Skull Throne esemény alkalmából, de újdonságok is érkeztek.

Hirdetés

Már negyedik alkalommal tisztelegnek Khorne, a csontok ura előtt azzal a Games Workshop licencpartnerei, hogy egyszerre mérsékelték a Steam kínálatában fellelhető játékaik árát. Ritkán látni egy helyen ilyen széles választékát Battlefleet Gothic, Space Hulk, Blood Bowl, valamint természetesen Warhammer és Warhammer 40,000 témájú alkotásoknak.

Hirdetés

Helyenként csak 20 százalékot csippentettek le az összegből, de nem ritka az 50, 70, sőt 80 százalékot elérő kedvezmény sem, minek következtében a nemrég játékoscsúcsot döntött Total War: Warhammer 2 most mindössze 20,39 euróba kerül, a diabloid Warhammer: Chaosbane-t már 19,99 euróért utánunk hajítják, továbbá a magyar fejlesztésű Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrért sem kérnek el többet 16,99 eurónál. Mindez csupán néhány példa a sok közül.

Ebből az apropóból debütált május 28-án az Aeronautica Imperialis: Flight Command taktikai játék, amelyben a nagy múltú birodalmi légierő az orkok toldozott-foldozott gépekből álló, ám annál népesebb flottájával kerül szembe. De a Focus Home is most látta időszerűnek elindítani a Necromunda: Underhive Wars előrendelését és nyilvánosságra hozni megjelenési dátumát (augusztus 27.). Az említett projekt mögött ugyanaz a Rogue Factor áll, amelyik a múltban már rengeteg álmatlan éjszakát okozott a hardcore körökre osztott taktikai játékoknak az istentelenül nehéz Mordheim: City of the Damned révén. Ez utóbbi most csupán 5,99 euróba fájna a pénztárcánknak.

Emellett az érintett játékot legtöbbjét bővítették valamilyen újdonsággal, legyen szó friss tartalomról, eddig nem látott játékmódról, vagy épp a rajongók által igényelt kontrollertámogatásról.

Felkeltette valamelyik az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)