Hirdetés

Minden zombik atyja: jön a Resident Evil 6

|

Reménykedtünk benne, hogy az utóbbi idők titokzatossága után a Capcom tökösen kiáll, és bejelenti végre az új Resident Evil játékot. Sikerült! Az előzetes pedig büntet.

Hirdetés

Nem bírok tárgyilagos maradni egy számomra ennyire kedves cím esetében, ezt nézzétek el: imádnivaló, hogy a Capcom végre nem sunnyogott tovább, hanem elénk tárta a Resident Evil 6 első részleteit.

Gyors infók tehát a lényeg előtt: ebben a játékban keveredik a korábbi két rész akció-orientált stílusa a régebbi Resident Evil játékok survival-horror hangulatával, többek közt végre lesznek megint zombik, ami szerintem maximálisan elvárható ettől a címtől. Két szálon fut a cselekmény: Leon S. Kennedy az Egyesült Államok területén néz szembe klasszikus zombis tragédiával (többek közt az USA fertőzött elnökével), Chris Redfield pedig Kínában csap a lovak közé, ahol szintén terrorista támadások miatt szabadul el a biológiai fenyegetés. A kérdés pedig adott: No hope left?

Új karakterek, co-op játékmód, érdekesnek tűnő kihívások. Ebből még bármi lehet, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra november 20-án érkezik a nagyon várt hatodik rész, a PC-s verzió is remélhető, de csak valamikor később sajnos. Várjuk, várjuk, várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)