Hirdetés

Mindenki be akar kerülni a Fall Guys-ba

|

Többek között a Konami is bejelentkezett, ők Metal Gear Solid-os babokban reménykednek.

Hirdetés

A Devolver Digital nagyon beletenyerelt a tutiba, ugyanis az ő kiadásukban megjelent Fall Guys a legújabb szenzáció: mindösszesen egy hét leforgása alatt kétmillió kópiát kapkodtak el a PC-s változatból és Steamen is eszméletlenül nagyot megy ez a színes és szürreális battle royale. 

Hirdetés

A Fall Guys-ban bármilyen jelmezt pakolhatunk az irányításunkra bízott kis babokra, ezért a különböző cégek sorra jelentkeznek be, jelezve, hogy örülnének a crossovernek. Közéjük tartozik a Konami is, amely Twitteren mutatta meg, hogy szerinte milyenek lennének a Metal Gear Solid skinek a játékban, és erre igyekezett felhívni a fejlesztők figyelmét is: 

A Kao the Kangaroo fejlesztői sem rejtették véka alá, hogy örömmel látnák karakterüket harcolni:

A Gigabyte márkája, az Aorus egy végtelenül menő koncepciót álmodott meg: 

Hasonló koncepciót osztott meg a Clash Royale is, bár ott egy masszívabb páncél látható: 

De nemcsak videojátékokkal kapcsolatos cégek jelentkeztek be, hanem más vállalatok is: a KFC például alapítóját és szimbólumát, Sanders ezredest szeretné belecsempészni a játékba: 

Ezeken kívül bejelentkezett még saját skinért többek között a Chuck E. Cheese, a G Fuel, a Walmart, a Get Well Gamers, a Washington Capitals és a GT Omega is. Ti melyiknek örülnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)