Hirdetés

Mindenki megnyugodhat, még a madárürülék is valósághű lesz a Senua’s Saga: Hellblade II-ben

|

Egy meglepő fejlesztői videóval csigázza a kedélyeket a Ninja Theory.

Hirdetés

A független projektként megszületett 2017-es Hellblade: Senua's Sacrifice jött, látott és győzött, lenyűgözve a világot a pszichózis emlékezetes ábrázolásával és az északi az skandináv- mondakör igényes életre keltésével.

Nem csoda hát, hogy most nagy várakozás övezi a  Senua's Saga: Hellblade II címen érkező folytatást, amely már Unreal Engine 5-ben kápráztatja el a közönséget. A játék megjelenési dátuma sajnos továbbra sem ismert, de a fejlesztő Ninja Theory lépten-nyomon igyekszik hangsúlyozni, hogy milyen valósághű élményre számíthatunk.

Hirdetés

Ezt szolgálják majd a realisztikusan formálódó és mozgó felhők, valamint a jelek szerint a madárürülék elhelyezkedése is. A Ninja legújabb, Twitteren megosztott videója ugyanis azzal kérkedik, hogy a csapat még a tengerparton tanyázó sirályok kakáját is aprólékos odafigyeléssel helyezi el a sziklákon.

A poszt szerint az ürüléket "referenciaanyag alapján", élethű pozicionálással adják hozzá a világhoz, vagyis a potyadék pont ott landol, ahol a valóságban is landolna.

Így tehát a Hellblade II-es madarak bélműködése miatt már egészen biztosan nem kell aggódnunk. A játék minőségét illetően a Ninja Theory korábban úgy nyilatkozott, hogy az egyébként "AAA-indieként" hirdetett első rész egy sima indie-címnek fog tűnni a folytatás mellett. Decemberben pedig egy iszonyú hangulatos trailert is kaptunk az új játékhoz, amely tovább növelte az elvárásokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Reméljük, hogy a csapat végül képes lesz megfelelni a saját maga által támasztott követelményeknek, de az első körben már egy megjelenési dátumnak is nagyon tudnánk örülni a 2019-ben beharangozott projekthez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)