Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg, a World of Warcraft mégsem jön Xbox Series X-re

|

A Blizzard gyorsan megcáfolta a legújabb feltételezéseket, amelyek egy brazil korhatárbesorolás miatt kezdtek el terjedni.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy a korhatárbesorolásokért felelős brazil szervezet weboldalán a World of Warcraft: Shadowlands platformjaiként a PC mellett megjelent az Xbox Series X konzol is. A legtöbben persze még ekkor is arra gondoltak, hogy csak valamiféle hibáról lehet szó, és a jelek szerint igazuk is lett.

Hirdetés

A Polygon megkereste a kérdés kapcsán a Blizzard illetékeseit, akik egyből cáfolták is a híreszteléseket. Egészen pontosan így fogalmaztak az esetleges xboxos World of Warcraft kapcsán:

"Jelenleg semmiféle tervünk nincs arra, hogy a World of Warcraftot vagy a Shadowlandset elhozzuk Xbox Series X-re. A brazil igazságügyi minisztérium weboldalán megjelent információk hibásak voltak, azóta pedig már frissítették is őket annak megfelelően, hogy a kiegészítő kizárólag PC-re jelenik meg."

A World of Warcraft tehát a Shadowlands megjelenése után is marad csak és kizárólag ott, ahol 2004 óta tanyázik - vagyis PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)