Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg, nem törik fel tucatjával a Call of Duty-fiókokat

|

A neten többen is azt állították, hogy egy biztonsági rés miatt tömeges hacker-támadások áldozatává válnak a CoD játékosok, azonban az Activision szerint ez egyszerűen nem igaz.

Hirdetés

Az elmúlt napokban kezdték teleharsogni az internetet azzal, hogy az Activisionnél valamilyen gikszer ütött be, ami miatt akár 500 ezer fiók kerülhetett veszélybe és válhatott hackerek martalékává. Most a kiadó is reagált ezekre a híresztelésekre, és azt tanácsolják, hogy ne üljünk fel a pániknak, ugyanis semmilyen problémára nem találtak bizonyítékot.

A hivatalos Activision Support Twitter-fiókon tett közzé egy közleményt a kiadó, miszerint kivizsgálták a híreszteléseket és a szivárgások forrását, de a napvilágot látott infók nem felelnek meg valóságnak.

Hirdetés

Ettől függetlenül mindenkinek tanácsolják, hogy ha olyan változást észlel a fiókján, amit nem ő eszközölt, akkor tegye biztonságossá a profilját, melynek lépéseit külön honlapon taglalják.

Noha nem történt tömeges szivárgás, a kiadó azt javasolja, hogy aki félti az adatait vagy az elért haladását, annak mindenképp érdemes előzetes óvintézkedéseket tenni, például kétlépcsős azonosítást beállítani, hogy egy esetleges biztonsági rés után se legyen könnyű dolguk az illetéktelen behatolóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)