Hirdetés

Mindenkinek elérhető a Final Fantasy VII Remake Tifa témája

|

Az eddig csak amerikai promóciós termékekkel megszerezhető PS4 téma mostantól ingyenesen beszerezhető a világ minden részén.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok talán egyik legszebb PlayStation 4-es témája volt a Tifa Dynamic Theme, ami eredetileg jóval a Final Fantasy VII Remake megjelenése óta került elő. Akkor még csak különböző édességek csomagolásán található kódokkal lehetett azt behúzni, a világnak ezen felén élő FF rajongók legnagyobb bánatára.

Hirdetés

Mint kiderült, a promóciós exkluzivitás csak időszakos volt. Már mindenki ingyenesen letöltheti a témát a PS Store-on keresztül. Aki nem tudná, hogy hogyan is néz ki, az nyomjon rá a lenti videóra.

Tifa karakterének Remake-es verziója ül szülőfalujának utcáján, és bámulja a csillagokat, miközben andalító zene pörög a háttérben. Több nem is kell a Final Fantasy VII rajongó szívünknek ahhoz, hogy újra a kontrollerért nyúljunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)