Hirdetés

Mindenkit gyógyító karakterrel, átdolgozott Favelával jön a Rainbow Six: Siege új szezonja

|

Bemutatkozott Thunderbird és az Operation North Star.

Hirdetés

Továbbra is a Steam egyik legnépszerűbb játéka a Rainbow Six: Siege, ami úgy különösen nagy eredmény, hogy a játék más PC-s digitális áruházakból is megvásárolható, és konzolokon is elérhető. A Valve platformján közel százezer az egyszerre játszók napi csúcsa, nem sokkal marad el a Grand Theft Auto V-től, és a top 10 állandó szereplője. 

Hamarosan kezdetét veszi a hatodik év második szezonja, ezért a Ubisoft bejelentette, mire számíthatunk az Operation North Star nevet viselő frissítéstől.

Hirdetés

Az új karakter egy őslakos, a Nakoda nemzet tagja, Thunderbird, aki a Kóna Healing Station nevet viselő kütyüjével az annak közelében lévő karaktereket képes gyógyítani - ellenfeleket és csapattársakat egyaránt. A földön fekvőket is fel tudja szedni, így nagyon fontos, hogy jól helyezze el az eszközt. Alacsony a páncélszintje, de gyors, egy SPEAR .308-at vagy egy SPAS-15-öt vihet elsődeges fegyverként, és BEARING 9-et vagy Q-929-et másodlagosként.

A szezon régi-új pályája a Favela, amit egy kicsit átrendeznek, hogy jobban követhető legyen az ellenfelek mozgása. Várhatók még változások a felhasználói felület kapcsán, és alakítani fognak Melusin, Mirán, valamint Maestrón.

A tesztszerveren május 25-étől, tehát holnaptól lehet majd próbálgatni az újdonságokat, a hivatalos start várhatóan két hét múlva lesz. A teljes bemutató megtekinthető alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)