Hirdetés

Mindent fullba tol a Doom Eternal sztoriját lezáró kiegészítő

|

A Doom Eternal: The Ancient Gods, Part 2-ban lesznek sárkányok, futurisztikus gépezetek, démonok, és minden, ami egy méltó lezáráshoz kell.

Hirdetés

Várhatóan egy darabig nem jön újabb Doom játék - legalábbis erre enged következtetni, hogy az id Software azt állítja, a Doom Eternal holnap érkező új DLC-jével lezárul a 2016-os játékban megkezdett történet. Persze a Doom Slayert nem nyugdíjazzák végleg, csak pihenőre küldik, amíg kitalálják, milyen kalandokra indulhatna.

Ma megjött a The Ancient Gods, Part 2 előzetese, ami tökéletesen megmutatja, miért lesz érdemes visszatérni a tavalyi év egyik legjobb játékához.

Hirdetés

Újabb területeken várnak ránk újabb démonok, de sárkányháton is lovagolhatunk majd, a Sötét Nagyúr pedig egy méretes fémpáncélt viselve áll elénk. Hogy mindenkivel felvehessük a harcot, új fegyvert is kapunk: érkezik a Sentinel Hammer nevű kalapács, ami a nagyobb ellenfeleket lebénítja, a kisebbeket elpusztítja. Így legalább kevesebb ideig idegesíthetnek minket régi jó barátaink, a Marauderek.

A The Ancient Gods, Part 2 tehát március 18-án érkezik minden platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)