Hirdetés

Mindent megkavar a Fall Guys mai frissítése

|

Átvariált pályákat, random bezavaró kalapácsot, és csalás elleni megoldásokat is hozott a Big Yeetus & Anti-Cheetus frissítés.

Hirdetés

Most érkezett félidőhöz a Fall Guys első szezonja, minek alkalmából a Mediatonic csapata fellőtt egy tartalmas frissítést, ami meglepő újításokkal teszi izgalmasabbá a játékot. A PC-re és PlayStation 4-re is kiadott csomag új pályákat ugyan nem hoz, de a jelenlegieket megbolondítja, hogy ne fáradjunk el a második, valódi újdonságokat hozó szezon indulásáig.

Hirdetés

Több tucatnyi akadály, random események, és egy rakás guruló gyümölcs vár minket, és sosem tudhatjuk, mikor üt be valami, ami miatt távolabb kerülhetünk a koronától. Megjelenik továbbá a Big Yeetus névre keresztelt kalapács is, mely szintén érdemben formálja majd a megmérettetések alakulását. Akinek az eddigi játékok túl nagy kihívást nyújtottak, most lehet, hogy belevágja a kontrollert a kijelzőbe, de igyekezzetek azért inkább a babok mókás mozgását figyelni, az nyugtatólag hat.

Ezzel együtt persze a szerverstabilitás is javult, faragtak az effekteken, és finomítottak mindenen, valamint új megoldásokkal küzdenek a csalók ellen. Ha nálatok még nem éles a frissítés, ne aggódjatok, ma mindenhol elérhetővé teszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)