Hirdetés

Mindent tudsz a fociról? Most PlayStation 5-öt nyerhetsz vele

|

Egy kvízjátékra invitálunk titeket, ahol nemcsak új generációs konzolt vagy kontrollert, hanem dedikált mezeket is nyerhettek.

A Millenárison felállított MOL Bajnokok Parkjába nemcsak a meccsek és a társaság miatt érdemes kilátogatni, hanem azért is, mert egyetlen ingyenes helyszíni regisztrációval nyerhettek PlayStation 5-öt.

De ha valamiért nem tudtok kilátogatni, vagy csak nem akarjátok magatokat a szerencsére bízni, akkor mutatunk egy másik lehetőséget.

Hirdetés

Az EB ideje alatt a Comedy Central Magyarország YouTube csatornáján rendszeresen jelentkező MOL EB Show egy izgalmas kvízműsor, ahol a focival, a FIFA játékokkal, és a PlayStation 5 konzollal kapcsolatos kérdések várnak, az adásban pedig olyan vendégekkel találkozhattok, mint Yamina,  Ganxsta Zolee, Harsányi Levi, vagy épp Csuti. A kvízben Kaci is közreműködik, aki kifejezetten izgalmas témákkal készül az adásokra.

A 10 adás legjobban teljesítő játékosa egy egyedi kupát és egy PlayStation 5-öt vihet haza, az egyes kvízek bajnokai pedig DualSense kontrollereket nyernek. Ha ez nem lenne elég, játékosok közt gazdára talál egy 50 ezer forintos vásárlási utalvány, de adásonként is kiszórnak ebből ötöt 5000 forint értékben, sorsolnak PlayStation Plus kódokat, valamint a műsorvezetők és vendégek által aláírt mezeket is nyerhettek.

A következő adás június 28-án, hétfőn este 8-kor kezdődik, de érdemes már 7-től becsatlakozni, ugyanis egy dedikáltan playstationös kérdésekkel telepakolt bemelegítéssel kezdenek a srácok, ahol játékkulcsokat zsákolhatnak be a legokosabbak. Hogy addig se maradjatok program nélkül, nézzetek ki szombaton a Millenárisra, ahol az ország egyik legjobb FIFA játékosával, JordanBeast15-tel is tolhattok egy meccset este 6 és 9 között!

A játékkal kapcsolatban minden fontos információt megtaláltok a MOL EB SHOW oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)