Hirdetés

Mindössze 18 ezer óra kellett, hogy milliárdossá váljon egy játékos a GTA Online-ban

|

Két évnyi kitartó játékkal sikerült annyi pénzt felhalmoznia, amivel gyakorlatilag bármit megvehet.

Hirdetés

A GTA Online hosszútávú sikere néhány játékost igencsak zavar, mert joggal feltételezhető, hogy emiatt nem hajtja magát a Rockstar és ezért kell szokatlanul sokat várnunk a GTA VI-ra. Hogy ebben mennyi az igazság, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni, de akárhogy is, vannak, akik nagyon élvezik a bűnözőlétet: ilyen jamcar70 is.

A Redditen felbukkant srác megmutatta az eredményeit, amitől elképedt a közösség: egy milliárd dollárt szerzett, és ehhez 18340 órát kellett a játékban töltenie.

Hirdetés

A /r/GTAOnline lakói kiszámolták, hogy ezek szerint jamcar70 legalább 6 órát játszott átlagosan minden egyes nap a GTA V 2013-as megjelenése óta. A lenyűgöző adatot azért némelyest tompítja, hogy jamcar saját bevallása szerint viszonylag sok időt töltött passzívan biztonsági kamerákat figyelve, hogy maximalizálhassa a Nightclub bevételeit.

Arra vagyunk nagyon kíváncsiak, hogy mi a terv ezzel a megtakarítássasl, de jamcar erre már nem válaszolt. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)