Hirdetés

Mine Effect 3 és Assassin's Craft 3 trailerek

|

Már sokszor láthattuk, hogy Minecraft segítségével milyen csodákat hoztak létre - ezúttal a legnagyobb játékprogramok bajszát huzigálták meg.

Hirdetés

A stílust úgy hívják, hogy mash-up, azaz keveredés - a zenei mash-upokban két vagy töb dalt szoktak összekeverni, ezúttal két-két játékkal tették.

Amennyiben a címekből nem lenne egyértelmű, a Mine Effect 3 a Minecraft és a Mass Effect 3, míg az Assasin's Craft 3 a Minecraft és az Assassin's Creed 3 "keveréke" - s most ne a játékmenetet várjátok, hanem a sztárjátékok fantasztikus intróit. 

A Minecraftos közösség előtt nincs lehetetlen, ezt számtalanszor bizonyították már, legutóbb például Minas Tirith gondos modellezésével

Mine Effect 3 trailer:

Assassin's Craft 3 trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)