Hirdetés

Minecon - újra Európában a Minecraft-kiállítás

|

Nem éppen a szomszédban lesz a Mojang rendezvénye, de az elmúlt évekhez képest mindenképpen kevesebbet kell utaznia annak, aki Magyarországról szeretne kilátogatni.

Hirdetés

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb Minecraftos kiállítás, a fejlesztő Mojang által szervezett Minecon. A három évvel ezelőtti párizsi esemény után 2015-ben ismét európai helyszínt választottak a szervezők, idén Londonba kell ellátogatnia annak, aki részt szeretne venni a Mineconon.

Aki esetleg fontolgatja, hogy kilátogasson, legyen résen, ugyanis összesen tízezer jegy lesz majd kapható, amit két részletben bocsátanak ki, hogy minden Minecraft-rajongónak legyen esélye lecsapni egy belépőre, időzónától függetlenül. Viszont hogy erre mikor kerül sor, egyelőre nem tudjuk, valamikor a következő két hétben jelentik be.

Az ExCel központban tartott esemény július 4-én kezdődik, és egészen 7-éig tart, a Mojang pedig van olyan jó arc, hogy a környékbeli hotelekben kedvezményes szállásokat szerveznek a résztvevőknek. A jegyek majd a minecon.mojang.com oldalon lesznek megvásárolhatóak, viszont itt egyelőre csak a 2013-as kiállítás képeit láthatjuk.

A következő hetekben még rengeteg új infót pakolnak ki a a Mojang oldalára, többek között például arról, hogyan lehetsz önkéntes szervező a Mineconon.

Ti megpróbáltok majd jegyet venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)