Hirdetés

Minecon 2015 - Minecraft: Story Mode videó és részletek

|

A Minecon 2015-ön a bejelentették a Minecraft: Story Mode sztorijának első részleteit, illetve azt, hogy kik fognak szinkronizálni a Telltale új játékában. Láthatjuk az első trailert is.

Hirdetés

A Microsoft úgy döntött, hogy az amúgy is túlzsúfolt E3 2015-ös előadásába már nem erőlteti bele a Minecraft: Story Mode-ot, inkább kivárta a hétvégén zajló Minecont, ha már.

A Minecraft: Story Mode ugyanúgy épül fel, mint bármely más Telltale játék: öt epizódot játszhatunk végig, melyek 2015 és valószínűleg 2016 folyamán jelennek meg. A főszereplő nem Steve, hanem Jesse, aki barátaival indul útnak. Nagy tisztelői az Order of the Stone-nak, avagy a négyfős rendnek, ami legyőzte az Ender Dragont. Az EnderCon során azonban a baráti társaság rájön, hogy valami borzalmas történt, és hogy megmentsék a világot, muszáj megkeresniük az Order of the Stone-t (ha van magyar fordítása, dobjátok be kommentbe).

A játékot igazi legendák szinkronizálják, hallhatjuk majd Patton Oswalt, Brian Posehn, Ashley Johnson, Scott Porter, Martha Plimpton, Dave Fennoy, Corey Feldman, Billy Wst és Paul Reubens hangját is. A Minecraft: Story Mode PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, iOS-re és Androidra érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)