Hirdetés

Minecon - a második Európában lesz

|

A Minecraft hihetetlen sikeres (csak PC-n 6,2 millió eladott példány), a tavalyi Minecon (a Minecraftot készítő Mojang rendezvénye) pedig nagy buli volt.

Hirdetés

Akkor november 18-19-én volt a show, méghozzá Las Vegasban, ahol mind a 4500 belépőjegyet eladták. S hivatalosan ott jelent meg a Minecraft is.

Egy mai Mojang blogbejegyzés alapján megtudhattuk, hogy ez évben Európában kerül megrendezésre a Minecon> Lydia Winters, a Mojang "mókaigazgatója" Director of Fun) jelentette be, hogy jövő héten titkos helyre utazik megállapodni és alárni a megfelelő papírokat, majd ezt követően lesz hivatalos bejelentés. Reménykedjünk, hogy az ez évi Minecon Magyarországhoz minél közelebb lesz, így sok magyar Minecraftos is elmehet majd. 

  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)