Hirdetés

Minecraft - cukibb cicák és pandamacik az 1.8.0-s frissítésben

|

A legújabb Minecraft csomag rengeteg kisebb-nagyobb újdonságot tartalmaz, de úgy is mindenkit csak a pandakergetés fog érdekelni.

Hirdetés

Van egy új megmászható kocka, már nem lehet háziasítani az ocelotokat, és még sok minden más is változott a legfrissebb Minecraft csomagban. A lényeg, hogy vannak új cica modellek, illetve bekerültek a pandák is.

Hirdetés

A pandákat az új bambusz biomban lehet majd megtalálni, általában párokban. Óvatosan érdemes megközelíteni őket, mivel személyiségük véletlenszerű, és könnyen lehet, hogy agresszívan neked támadnak majd. Egy kis bambusz társaságában lehet majd velük tárgyalni, ezt a növényt pedig egyelőre dzsungelek környéki horgászattal lehet beszerezni, illetve ládákban is találhatunk belőle. A természetben majd egy jövőbeli frissítéssel fog megjelenni.

A frissítés már elérhető a Windows 10-es verzióban, Xbox One-on, iOS-en, Androidon, és Nintendo Switchen.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)