Hirdetés

Minecraft - pajzsok, suhintás, és külön használható kezek az új frissítésben

|

Megjelent a Minecraft 1.9-es frissítése, a Combat Update, aminek központi témája természetesen a harc.

Hirdetés

Több mint egy éve nem jött nagy frissítés a Minecrafthoz, az 1.8-as Bountiful Update 2014 szeptemberében jelent meg. A Mojang végre elkészült az 1.9-cel, azaz a Combat Update-tel, ami néhány régóta várt funkcióval bővíti a játékot.

Az egyelőre csak PC-re elérhető update telepítése után viselhetünk pajzsokat, vagy Steve mindkét kezébe tehetünk egy-egy fegyvert, amiket külön-külön használhatunk. Mostantól nem lehet veszettül támadni, két lendítés között várni kell egy kicsit. Bekerült továbbá az elytra, mellyel az Adventure módban repkedhetünk, illetve új modok, kockák, igluk is bővítik a játékot. A változások teljes listáját a hivatalos blogposztban láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)