Hirdetés

Minecraft - 12 milliónál jár a Xboxos kiadás

|

A Mojang játéka elképesztő siker Xbox 360-on is, mára minden idők egyik legjobban fogyó címe lett a Microsoft konzolján.

Hirdetés

Azt hiszem most már elmondhatjuk, hogy a Minecraft egy felültöltős mosógép digitális kijelzőjén is osztatlan sikert aratna.

Akármilyen platformon is jelenik meg a Minecraft, a játékosok zabálják. A PlayStationös verzió is nagyon szépen teljesít, a Xbox 360-as pedig a napokban átlépte a 12 millió eladott példányt. A Mojangos Daniel Kaplan szerint ez fantasztikus teljesítmény. "Emlékszem, amikor először beszéltünk az eladásokról és arról, hogy mennyire elégedettek lennénk, ha egymilliót el tudnánk adni. Ezzel egy szintre kerülnénk a Battlefield 1943-mal és a Castle Crashers-szel, amik remek játékok" - mondta Kaplan.

Kaplan azt is elmondta, hogy az Xbox One-os verzió is nagyban készül és persze ez követi majd egy PlayStation 4-es is, bár erről még nem tudunk bővebbet. A Minecraft VR Edition egyelőre parkolópályán van, mert Notch irtózik a Facebooktól és emiatt elállt az Oculus Riftes megállapodásától.

Vannak köztetek Minecraft rajongók? Melyik platformon toljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)