Hirdetés

Minecraft 1.4 - az újdonságok sora nem áll meg

|

Minden idők legsikeresebb indie játéka nem akar leállni - nemrég jelent meg az 1.3.2, amelyet a közeljövőben majd követni fog az 1.4.

Hirdetés

Sokan szkeptikusak voltak, amikor Notch kiszállt a Minecraft fejlesztéséből. Azt gondolták, ezzel vége a dalnak, az aranytojást tojó tyúk elhalálozik, game over. 

Erről szó nincs, hiszen a sok változást hozó 1.3.X után most már az 1.4-es verziók újdonságairól esik szó, amelyekből néhányat kiemelnénk. 

Újfajta terményeket lehet majd elvetni és learatni, ezek között lesz répa és krumpli is, ezeket meg is lehet majd sütni - lesz mérgező krumpli is.

A "répa a boton" módszert használva lehet majd malacon lovagolni. 

A rejtekajtókat (trapdoor) ezentúl a blokkok tetejére és az aljára is lehet csatlakozatni. 

A mobok is képesek lesznek a portálokon keresztül utazni.

Lehet majd szinezni a megszelidített farkasok nyakörvét, ahogy a bőrpáncélokat is.

S persze rengeteg más újdonság lesz az 1.4-ben, aki kiváncsi a dolgok jelenlegi állására, az bátran tekintse meg a Minecaft Wiki vonatkozó oldalát.

Addig néhány új kép az új verzióból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)