Hirdetés

Minecraft - 15 millióan pakolják a kockákat PC-n

|

Markus Persson egy tweetben tudatta a világgal, hogy a Minecraft szekerét immár 15 millió PC-s játékos tolja.

Hirdetés

Tegnap Notch fellőtte a legújabb a játékát, amit akár ti is teljesen ingyen kipróbálhattok. Nem túl vidám, de a fejlesztőjéhez hasonlóan zseniális.

Nem tudni, hogy ennek hatására-e, de a Minecraft PC-s verziója átlépte a 15 millió eladott példányt. Eléggé megugrott az érdeklődés, mert februárban még arról számoltunk be, hogy a 14 milliót üti ez a szám. Notch-ék a lehető legrosszabb módon, cukormentes energiaitallal ünnepelnek.

A listát továbbra is a Minecraft Pocket Edition vezeti a maga 21 milliós eladásával, de természetesen az Xbox 360 12 milliója és a PS3 egymilliója is elég komoly teljesítmények. A Minecraft persze itt nem áll meg, már készül az Xbox One-os és a PlayStation 4-es verzió is.

Ti játszotok? Mi volt eddig a legnagyobb építményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)