Hirdetés

Minecraft - 1.6-os peccsben jön a térkép

|

Az élet nem áll meg Minecraft univerzumban - a "kocka" játék fejlődik tovább.

Hirdetés

Notchnak ezúttal végre volt ideje és kedves is egy kicsit blogolni, így megtudhattuk, mi lesz az 1.6-os MineCraft peccsben.

A bejelentés szerint ez a peccs főleg rengeteg hibajavítást fog tartalmazni, amelyek felhalmozódtak a MInecraft Wikiben az idők során. Ezúttal csak egy nagyobb feature kerül a játékba, de az olyan, amit már régóta kértek a játékosok - ez pedig a térkép. Léteztek nagyon jó mapper modok, tehát nem volt lehetetlen a kérdést megoldani, de az in-game térkép mégis más. A térkép érdekessége, hogy ott lesz a középpontja, ahol craftolták - attól kezdve bármerre mászkálunk a MineCraft világában, updateolodik majd. Azonban ha lemegyünk a széléről, akkor nem frissül tovább - akkor ott új térképet kell craftolni majd. Annyira egyediek lesznek ezek a térképek, hogy elvileg ha működni fog a multiban is, akkor a mások által eldobott térképen ugyanazt az előrehaladást láthatjuk majd, amit ők "csináltak" rá. A térkép automatikusan frissül majd, két fő üzemmódja lesz, a ki és bezoomolás - s gyakorlatilag ha lefelé nézünk, akkor nézhetünk rá (ha a kezünkben van.

Játékonként 65536 egyéni térkép lehetséges és ez a technológia már előkészíti az utat oylan finomságoknak, mint egyénileg létrehozott rajzok, szövegek, grafikák. Megjelenés: When it's done - lévén a multija egyelőre még totál nem működik, anélkül pedig Notch nem akarja kiadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)