Hirdetés

Minecraft 1.8 - így teremthetsz saját világot

|

A Mojang már régóta kecsegtet a világ testreszabásának lehetőségével, a következő patch pedig végre elhozza ezt nekünk.

Hirdetés

Igaz, hogy a Minecraft világát eddig is úgy alakítottuk át, ahogy szerettük volna, csak ez lényegesen időigényesebb volt annál, amilyen a következő frissítés után lesz.

A Minecraft 1.8-ban tizenhat új csúszkát találhattok, melyekkel beállíthatók a játék területgenerátorának különböző értékei. A térkép mérete mellett például azt is megszabhatjuk, hogy hol legyen a tengerszint, milyen pályaelemek legyenek (kivehetjük a barlangokat vagy a tavakat is), majd a megalkotott pályát megoszthatjuk másokkal. A Mojang továbbá néhány presetet is beépített azoknak, akik nem akarnak kísérletezgetni, vagy csak kíváncsiak, mire képes az új eszköz. Nézzétek meg az alábbi videót mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)