Hirdetés

Minecraft 1.8 - megeheted a bárányaid

|

Egy nagyobb patch érkezett a virtuális építőkockák királyához, egy halomnyi változással és egy Monty Python-utalással.

Hirdetés

The Bountiful Update, avagy a Bőséges Frissítés fantázianéven jelent meg a Minecraft 1.8-as verziója. A név pedig találó, ugyanis a kisebb-nagyobb változásokat felsoroló lista bizony terjedelmes. Notch és csapata odatette magát az új konzolokon való megjelenés előtt.

Változott például a játék nehézségi beállításokra vonatkozó szabálya is: a választott nehézség az adott világra vonatkozik, és ha szeretnénk, kikapcsolhatjuk a nehézség állításának lehetőségét. Újfajta statisztikákat is lekérhetünk, de bekerült egy darab új achievement is, amit egy varázslatos aranyalma legyártásával szerezhetünk meg.

Újfajta admin parancsok és játékszabályok is helyet kaptak, és a játékállást mutató képernyőt is újfajta parancsokkal macerálhatjuk, ha kedvünk tartja. Némi javításon ment át a szerverlista is. Természetesen nem Minecraft frissítésről beszélnénk, ha nem lennének új tárgyak, lények és a világgal kapcsolatos dolgok.

Csak hogy néhány viccesebbet emeljünk ki a felsorolásból, mostantól szerezhetünk vizes szivacsot, tengeri lámpást, és végre találkozhatunk nyulakkal (a Vérnyúllal is), a bárányokat leölve pedig már nem csak a gyapjukat, de a húsukat is megszerezhetjük. Ja és ha a falusiakba belecsap a villám, boszorkánnyá változnak. Én szóltam. Akit érdekelnek a pontosabb részletek, a teljes listát itt megtalálhatja.

Nektek mi a kedvenc időtöltésetek Minecraftban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)