Hirdetés

Minecraft - 2 millió eladott példány PC-n!

|

Januárban érte el az egy milliós eladásokat, ma hajnalban pedig átlépte a két milliót....

Hirdetés

A világ bármelyik játékprogramjától bármilyen platformon csodálatos teljesítmény, ha 3 hónap alatt eladnak belőle egy millió példányt. Hogy mindezt megjelenése előtt teszik, az külön érdekesség.

Azonban ha abból indulunk ki, hogy egy csak PC-n létező független játékról van szó, akkor még fantasztikusabb az eredmény - fejből nemhogy indie, de bármilyen PC-s címet is nehéz felsorolni, ami egyáltalán képes volt erre a teljesítményre - mármint egy millió példány eladására három hónap alatt. S mindez még semmi - a legújabb peccs új lendületet adott az eladásoknak, így a napi 8-9 ezer helyett most 11-12 ezer megy el a Minecraftból. Amennyiben megmarad a lendület (és miért ne maradna meg?) akkor a nyáron a Minecraft el fogja érni a 3 milliós eladásokat. Csak PC-n! Erre mondják, hogy nem semmi!

Egyébként pedig gratulálunk Notchnak és csapatának - s csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)