Hirdetés

Minecraft - lemondhatunk a 4K-s frissítésről

|

Számítani lehetett erre, mivel két évvel ezelőtti bejelentése óta teljes csend honolt körülötte.

Hirdetés

A Minecraftot nem a lenyűgöző látványa miatt szokás játszani, de azért kipróbáltuk volna, milyen az, amikor nem modderek, hanem maguk a fejlesztők tuningolják fel a játék kinézetét. Ebből az egészből már csak egy trailer marad, ugyanis a Super Duper Graphics Pack készítését leállították.

Hirdetés

A Mojang két év után úgy látta, a 4K-támogatás beépítéséhez túl sok erőforrás kellene, és nem tudták úgy optimalizálni, hogy a játék minden platformon simán fusson. Ők is nagyon lelkesen vágtak bele, de a valóság közbeszólt. Azért a továbbiakban igyekeznek minden masinából a legtöbbet kihozni, és azt ígérték, hamarosan többet is elárulnak ennek kapcsán. Ilyen lehetett volna:

Mindenesetre jelenlegi formájában továbbra is játszhatjuk, és aki most csalódottságot érez,  ne legyen szomorú, építsen inkább valami szépet, kapálgasson zombikat, vagy ahogy jól esik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)