Hirdetés

Minecraft - a konzolok lenyomták a PC-t

|

Megtörtént az, amiről azt hittük, hogy lehetetlen. A PC-s játékok királya most már jobban fogy konzolon.

Hirdetés

A Minecraft minden idők egyik legsikeresebb PC-s játékává nőtte ki magát az évek során, a mai napig milliók játszanak vele ezért nem csoda, hogy végül a konzolos játékosok is kaptak egy szeletkét a tortából. Nem is akármekkorát.

A Minecraft hihetetlen eladásairól már korábban is írtunk, de akkor még a PC-s és Mac-es verziók vezették az eladásokat. Azóta már azt is tudjuk, hogy hamarosan érkeznek a következő generációs verziók, sőt, jön a Vita port is, de még mielőtt újabb platformokra terjeszkedhetett volna a halhatatlan csoda, a Mojang bejelentette, hogy a konzolos verziók túlszárnyalták a PC-s és Mac-es eladásokat.

Patrik Geuder (aki az analízis és a paralízis közötti vékony határvonalon egyensúlyoz) azt is elmondta, hogy a Minecraft összesen majd' 54 millió példányban kelt el. Ezt hagyom egy kicsit leülepedni. Ötvennégy. Millió.

Mi lesz, ha megjelenik a PS4-es és Xbox One-os verzió? Illetve mi történne beleszámolnánk azt a nem elhanyagolható mennyiségű játékost, aki olyan verziókkal játszik, amiket a Mojang azért nem tud számon tartani, mert pénzhajhász wanna-be programozók elloptak és saját szervereket működtetnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)