Hirdetés

Minecraft, Angry Birds és GTA V - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az időjárás mindent megtesz azért, hogy annyi időt töltsünk játékkal, amennyit csak lehet.

Hirdetés

Nagyszerű időzítéssel visszajött a tél, így itt az alkalom, hogy hacsak épp nem szólít el valami sürgős vagy fontos teendő, visszahúzódjunk a kuckónkba, és feltegyünk egy lemezt. Sőt, a 21. század harmadik évtizedében talán helyénvalóbb lenne letöltésről, vagy akár már inkább streamelésről beszélni.

Nem kell minket amúgy félteni, mindig találunk valamilyen játékot, amivel el tudjuk foglalni magunkat - tessék csak kicsit lejjebb görgetni! Ráadásul már folyamatban van a szakújságírók következő generációjának kiképzése is, nem lehet elég korán kezdeni. A legnagyobb kihívást azonban nem ez jelenti az előttünk álló napokban, sem pedig a világ megmentése/leigázása/insert random objective, hanem hogy kibírjuk röhögés nélkül, amikor meglátjuk, hova utazik Hunter.

Hirdetés

HP - GTA 5 megy még mindig, nagyon nehézkesen haladok, de most már elvből végig akarom játszani a kampányt, ha már ennyi év alatt képtelen voltam eljutni eddig. Valamiért leült a játékélmény a közepén, és nagyon nehezen veszem rá magam a haladásra, inkább csak lélektelenül lötyögök Los Santos utcáin, már a bűnöző létforma sem a régi. Teljes kiégés, talán elkezdek szabályosan vezetni. Ja, és azért egy kis Tiny Tina's Wonderlands is jöhet még, ha úgy alakul.

Paca - Most egy kicsi fellélegzés jön, a Nintendo Switch Sportsig (tehát április végéig) nem érkezik semmi új, a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagával pedig megvárok egy leárazást, mert bár nagyon érdekel, annyira nem, hogy azonnal rávessem magam. Így hát elputtyogok még kicsit a Tiny Tina's Wonderlandsben, illetve folytatom a Grand Theft Auto V végigjátszását.

Kaci - Az unokaöcsém májusban ünnepli a 6. születésnapját, és már elkezdte kapargatni a Minecraft felszínét. Az enyém lesz a feladat, hogy megtanítsam neki a craftolás és építés rejtelmeit, de az a helyzet, hogy soha egy percet nem játszottam a Minecrafttal, úgyhogy itt az ideje fejest ugranom a YouTube legmélyebb bugyraiba és megtanulnom, hogy készül a gyémánt csákány és a horgászbot.

Szada - Kipróbáltam a Tiny Tina's Wonderlandset és nagyon elkapott a hangulata, illetve a játékmenete, szóval ha az ínhüvelygyulladásom is engedi, egyszer-kétszer még visszanézek a játékba kikapcsolódni. Csak Claptrapet ne erőltetnék bele mindenbe, ami Borderlands, számomra végtelenül idegesítő már.

Zs - Egész nyugodtan kinevethettek, de valószínűleg az Angry Birdsszel fogok játszani a telefonomon, mert a Rovio volt olyan kegyes, és többéves kihagyás után végre visszapakolta az App Store-ba a szerintem borzalmas második epizód mellé. Nem is sajnáltam érte a háromszáz-valahány forintot, mégis csak egy klasszikusról van szó. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

MattMadzz - Elképesztően ráfüggtem az egyszemélyes élményekre, egyszerre álltam neki a GTA V és a két Red Dead Redemption sztorijának, azzal a szándékkal, hogy ezúttal, ha hónapokba is telik, de nem (nagyon) játszok mással, és végre valahára tényleg végzek mindhárommal. Ezzel ugyanis még tartozom magamnak. Emellett persze a szokásos néhány kör LoL nem maradhat el, és az F1 2021 is előkerült, ezúttal kormánnyal, profin, ahogy a nagyok csinálják. Ha pedig már lehetőséget kaptam, hogy a Gamestar Online hasábjain üzenhetek: kérlek, Codemasters, legyen nagyon szuper az idei F1 is, fusson jól, legyen szép és ami a legfontosabb, bitangul modellezzétek az új aerodinamikai hatásokat, most ugyanis csak úgy tudok előzni, ha bezuhanok a kanyarokba. Köszi a figyelmet.

Hunter - Nagyon sűrű egy hétvége lesz ez, de remélhetőleg lesz annyi szabad órám, hogy lepörgessem a Lost Ark küldetéseket, kiüssem a Guardian bossokat, és felmarkoljak annyi Honing alapanyagot, amennyit csak lehet. A Deathblade-em éppen a Tier 2 végén vergődik, és már nagyon szeretne elutazni Punika napsütötte partjaira. Imádkozzatok majd a lelkemért, mert random csapatokkal tervezem legyűrni a Tier utolsó Abyss Dungeonjait.

- Továbbra is a Death Stranding utolsó harmada a következő játékélmény, amit be szeretnék ütemezni, de ezen a hétvégén valószínűleg egy másik, szintén nagyon fura sztori végét veszem majd elő. Már csak néhány fejezet maradt hátra a Southern Reach könyvtrilógiából, és már erősen furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy mi lesz az utolsó kötet végkifejlete. De ha ezen felül is marad néhány szabad órám, nyakamba veszem a hegyvidéket Sam Bridges társaságában.

Chava - Szirénénekként csábít a frissen megjelent Weird West, de közben a Mass Effect széria újrázásával is végezni szeretnék. A második rész fináléja még hátra van, akárcsak a teljes harmadik epizód minden DLC-vel együtt. És igazság szerint az Andromedát sem hagynám ki, ezért valószínűleg pár hétig még várnia kell a fura vadnyugatnak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)