Hirdetés

Drágul a Minecraft

|

Az idő múlásával a legtöbb játék egyre olcsóbb lesz, de a Minecraftra még mindig annyian kíváncsiak, hogy a készítők megengedhetik maguknak, hogy árat emeljenek. Az árfolyam ingadozás sem utolsó szempont.

Hirdetés

Nemrég láthattunk egy nagyon hasonló áremelést az Xbox Live Gold előfizetések esetében, a Microsoft most az amerikai, dollárban meghatározott árakhoz igazítja a termékeinek értékét a külföldi piacokon is. Ezúttal a Minecraft esetében jön egy hasonló korrekció, ami Magyarországot is érinti.

A PC-s (Javás) változat ára így tizenhét országban és régióban változik (illetve több helyen csak most kapott az adott pénznemben számított árcédulát). Európa azon részein, ahol euróban kell fizetnünk a Minecraftért, 19,95 €-ról 23,95€-ra nő az ár. Ha még a régi áron szeretnétek beszerezni a játékot, szűk két napotok maradt rá, ugyanis az árváltozás május 23-án lép életbe. A Microsoft egyébként minden bizonnyal nagyot fog kaszálni a Minecrafton az elkövetkezendő időszakban, ugyanis a játék nemsokára Kínában is megjelenik kisebb változtatások után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)