Hirdetés

Minecraft - Bétára vált december 20-án

|

Béta verzióra vált és megdrágul december 20-án a Minecraft

Hirdetés

A fejlesztő Notch blogjában jelentette be a minap, hogy a komoly függőséget okozó Minecraft december 20-án éri el a várva várt béta stádiumot, ami új játékelemeket és az ár megemelését jelenti.

A béta megjelenésével a modderek lesznek leginkább megelégedve, mert az érkező új API-val egyszerűbben lehet majd saját tartalmat a játékba tenni. Kerül a játékba továbbá egy kis mesélős segítség, hogy az újak könnyebben beletanuljanak a Minecraft világának működésébe, illetve lesz valamiféle cél is a játékban. A béta frissítés után a játék 9,9-ről 14,95 euróra drágul, és aki ezután veszi meg azt, csak a bétához érkező frissítéseket kapja meg ingyen. A teljes megjelenésekor azért fizetnie kell majd. Ám aki még alfában ruházott be rá, vagy december 20-ig nyélbe üti az üzletet, azoknak minden frissítés és az eljövendő teljes megjelenés is ingyenes marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)