Hirdetés

Ha elég jó Minecraft videókat csinálsz, Notch szomszédja is lehetsz

|

Egy újabb videósból lett milliomos költözött Hollywoodba a Minecraftnak köszönhetően. Emberünk nem messze Notch villájától vásárolta meg álomotthonát.

Hirdetés

A Minecraft egy jövedelmező üzlet lehet, nem csak azoknak, akik fejlesztik, hanem azoknak is, akik játsszák. A YouTube híresség, Jordan "CaptainSparklez" Maron egy nagyon sikeres Minecraft csatornát üzemeltet, ebből futotta az új 4,5 millió dolláros villára.

Emlékeztek még Notch szerény menedékére, amit 70 millió dollárért vásárolt meg Beverly Hillsben? CaptainSparklez nem messze az övétől vette meg saját otthonát, ami egy picit szerényebb és olcsóbb, mint az alkotóé, de azért ezzel talán együtt tud majd élni, ha már mindezt a gazdagabb szomszéd játékával talicskázta össze. Maron csatornája egyébként 8,8 millió feliratkozót számlál és a Twitch adásait is 1,2 millióan követik.

Miután megnézitek a házról készült képeket, közösen bánkódhatunk, hogy nem a Minecraftból keressük a pénzünket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)