Hirdetés

Minecraft - elindult a karakterkészítő bétája

|

Hamarosan mindenki maga mögött hagyhatja Steve-et, és saját, a játékban összerakott karakterével rohangálhat a kockavilágban.

Hirdetés

Oké, mindig is lehetett saját, külső karakter skint behúzni a játékba, de a Mojang célja, hogy egy rendes, játékbeli karakterkészítő eszköztárat építsenek a kliensbe. A megoldás béta verziója már elérhető a Badrock Edition frissítés formájában, tehát az insider buildre lesz szükségetek a teszteléséhez.

Hirdetés

A karakterkészítővel a testünk méretétől kezdve, a bőrünk színén át a hordott ruhákig mindent átalakíthatunk. Utóbbiból lesz vagy 100 ingyenes lehetőség, de természetesen egy kis extra zsebpénzért tovább bővíthetjük majd a kínálatot. Akárhogy is, variálhatjuk a karaktereinket tetszés szerint, ráadásul az eddigi, "külső" megoldások is ugyanúgy működnek majd, mint eddig.

A karakterszerkesztő később a Minecraft Earth-be, valamint az iOS és Switch verziókba is be fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)