Hirdetés

Minecraft - megépítik Chicago belvárosát

|

Teljes városokat a Minecraftban újraalkotni nehéz és hosszadalmas feladat lenne, de egyes épületek, területek elkészítése még belátható időn belül teljesíthető.

Hirdetés

A Minecraft továbbra is robog, és míg a játékosok egy része a survival módot gyűri, vagy épp bonyolult szerkezeteket épít, (esetleg készül a nyári táborra), néhányan óriási építményeket hoznak létre.

Egy csapat most Chicago belvárosát szeretné átültetni a játékba, és mint az az alábbi képeken is látható, nagyon jól haladnak, és lenyűgöző munkát végeznek. Nem csak az épületeket építik meg, de a fákat is oda teszik, ahol a valódi fotókon vannak. A projekt oldalán rengeteg kép található, melyek alatt a készítők írják, pontosan mely helyszín, épület  játékbeli mását láthatjuk. A linkről egyébként le is tudjátok tölteni a The Loop nevű csomagot. Körülbelül 45%-ban van kész, még jócskán bővülni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)