Hirdetés

Minecraft - ma jelenik meg a cross-platform verzió, a Switch kicsit lemarad

|

A Minecraft nagy, mindennel összekötődő változata ma jelenik meg hivatalosan minden nagyobb platformra, leszámítva a Nintendo konzolját, ami egy kicsit később követi majd a többieket.

Hirdetés

A Switchen kívül az összes többi új Minecraft kiadás - Windows 10, Xbox One, iPhone, iPad, Android, VR - ma fog megérkezni. Ez egy nagy pillanat a játék történelmében, már csak azért is mert ettől a ponttól a cross-platform változat lesz a fő Minecraft verzió, míg a régi PC-s játék átkeresztelődik Minecraft: Java Editionre.

Hirdetés

A Nintendo Switch-re kiadott Minecraft már májusban megérkezett, de még nem tart ott a játék, hogy össze lehessen kötni a többivel. A fejlesztők igyekeznek a lehető leggyorsabban felhozni ezt a kiadást is, és amint lehet, a Nintendo konzolját is összeeresztik a többiekkel.

A fent felsorolt platformokon viszont már most is bármikor együtt játszhattok, és a mentéseiteket is vihetitek egyik helyről a másikra. Skinek tekintetében mondjuk nem ennyire egyszerű a helyzet. A Doctor Who és Mass Effect csomagok például egyszerű szerződéses problémák miatt nem fog átkerülni máshová.

A Microsoft elmondása szerint a legtöbb skin pack átvihető lesz, de a mini pályák, és szezonbérletek nem, azok maradnak a régi kiadásban. Ennyi áldozat talán még belefér azért, hogy össze lehessen engedni a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)