Hirdetés

Minecraft - már együtt játszhatnak a PC-sek és az Androidosok

|

A Microsoft egyesíteni szeretné a különböző platformmal rendelkező Minecraft játékosokat, ezért elindította a cross-play funkció bétáját, de egyelőre még nem mindenhol.

Hirdetés

Noha a Sony nagy port kavart döntésének értelmében a PlayStation 4 és a PS Vita biztosan kimaradnak a nagy Minecraft kollektívából (ahogyan a Wii U is), a Microsoft ennek ellenére azt tervezi, hogy a lehető legtöbb platform játékosbázisát egyesíti a felhőtlen közös játék lobogója alatt. 

Hirdetés

Ennek értelmében most elérhetővé vált a cross-play béta, amely lehetővé teszi, hogy a Windows 10-et és Androidos eszközöket használók együtt minecraftozhassanak. Ez az első lépés a Microsoft "Better Together" névre hallgató frissítése felé, amellyel PC-n, telefonon és konzolokon is együtt játszhatunk majd. Hamarosan az Xbox One is becsatlakozik a kezdeményezésbe, várhatóan a következő napok során, de az iOS-es, Switches és VR-os változatokról - amiket az E3 alkalmával jelentett be a vállalat - még nincs hír. 

Persze a béta alatt nem lesz elérhető a Better Together update összes funkciója, de amint készen állnak a rajtra, azokat is hozzáadják majd. Nektek mi a véleményetek az egészről?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)