Hirdetés

Ilyen lenyűgöző cyberpunk várost is ritkán látunk a Minecraftban

|

Egy kínai játékos egy évig dolgozott a grandiózus projekten, amit egészen elképesztő részletességgel alkotott meg.

Hirdetés

A Minecraft rajongói már számtalan alkalommal bebizonyították, hogy egy kis kreativitással miféle csodákat tudnak megépíteni a játékban. Most pedig itt egy újabb alkotás, ami újfent csak azt bizonyítja, hogy szinte bármit létrehozhatunk kockákkal a Mojang címében.

Hirdetés

Egy AZTTER nevű kínai játékos elhatározta, hogy felépít a Minecraftban egy vérbeli cyberpunk várost, mindenféle hatalmas épületekkel és persze rengeteg fénnyel. AZTTER nem igazán kapkodta el a dolgot, hiszen egy évig dolgozott a projekten, de megérte, ugyanis a végeredmény egészen lenyűgöző lett.

Videó is készült a projektről, amit itt nézhettek meg, és tekerjetek 3 perc 52 másodperchez, ha csak a futurisztikus városra vagytok kíváncsiak.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)