Hirdetés

Minecraft Marketplace - jönnek a fizetős modok

|

Hamarosan egy méretes frissítés érkezik a Minecraft mobilos és Windows 10-es változataihoz, ami egy érdekes új piacteret is hoz majd.

Hirdetés

Nemrég leplezték le a készítők a Minecraft Pocket Editionhöz és a Windows 10-es változathoz érkező Discovery Update-et, de az akkor bejelentett újdonságok mellett érkezik még egy érdekes feature. A Valve bicskája ugyan beletört a fizetős modok megvalósításába, de a Microsoft és a Mojang így is megpróbálja megoldani, hogy legjobb alkotóik pénzt kereshessenek.

A Minecraft Marketplace-en nem valódi pénzt, hanem abból vásárolható Minecraft érméket költhetünk majd a legjobb modokra - így például textúra-csomagokra, vagy mesterien megalkotott pályákra -, de természetesen lesz lehetőség ingyenes tartalmak letöltésére is. A készítők leszögezték, hogy a cél elsősorban tényleg az, hogy az igazán jó tartalomkészítők akár meg is élhessenek a Minecraftból, ők kapják a bevételek nagy részét. A vásárlók amit egy platformon megvesznek, azt máshol is letölthetik majd.

A Minecraft Marketplace indulásakor a legmagasabb minőség érdekében csak a már bizonyított modderek (és a készítők által kiválasztott) köre tölthet fel újdonságokat. De később bárki, aki rendelkezik saját vállalkozással, próbára teheti modját a piactéren.

Mit gondoltok, itt sikeresebb lesz a megoldás, mint a Steamen volt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)