Hirdetés

Minecraft Dungeons - belenézhetünk a játékmenetbe

|

A franchise talán legfurább vadhajtása is ott volt a legutóbbi Mineconon, minek alkalmából láthatjuk a helyi co-op működését és a játékot felvezető videót.

Hirdetés

A Minecraft Dungeons egy a kockavilágban játszódó ARPG, amiben egyedül vagy a haverokkal mehetünk szörnyeket gyilkolni és lootot kergetni. A spin-off ott volt a hétvégi Minecon 2019-en is, ahol egy rövid játékmenet bemutatóban láthattuk a co-op működését.

Hirdetés

A fejlesztők láthatóan nem akarják újra feltalálni a kereket, de önmagában szórakoztatónak tűnik ahhoz, hogy egy unalmas őszi estén a haverokkal ellegyünk vele.

A játék intróját is megkaptuk, ami mesél kicsit a sztoriról, a világ állásáról, és hogy mit tehetünk azért, hogy megmentsük a végtelen kockauniverzumot.

Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de a játék valamikor 2020-ban fog befutni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)