Hirdetés

Már tudjuk, mikor érkezik a Minecraftba oltott Diablo

|

Megjelenési dátumot kapott a Minecraft Dungeons, a tervezettnél később merészkedhetünk a kockás kazamaták mélyére.

Hirdetés

Mindeddig nem rendelkezett konkrét megjelenési dátummal a Minecraft Dungeons, csupán annyit árult el a Mojang és az Xbox Game Studios, hogy április folyamán szándékozzák piacra dobni. Ám mint azt mostanában oly gyakran megtapasztalhattuk, ember tervez, koronavírus végez, és a leggondosabban összerakott ütemezést is fel tudja borítani, ha az emberek, akiken egy-egy termék vagy műalkotás sorsa múlik, nem mehetnek be a munkahelyükre. Elővigyázatosságból a Mojang munkatársai is visszavonultak otthonuk biztonságába, emiatt némi késlekedést szenved a projekt, bár nem akkorát, mint a Wasteland 3.

Hirdetés

A stúdió első ARPG-je azok szerint, akik próbálták, a műfaj legjobbjaihoz mérten picit egyszerű, mégis szórakoztató játékmenettel bír. Randomgenerált dungeonjeit egymagunkban is felfedezhetjük a  gazdag zsákmány reményében, de a helyi és online kooperatív mód talán még vonzóbb alternatíva lehet. Minderről pedig hamarosan mi is meggyőződhetünk, mert a Minecraft Dungeon a dolgok jelen állása szerint május 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Switch-re és Xbox One-ra. Xbox Game Pass előfizetők már a megjelenés pillanatától játszhatják, a többiek pedig kétféle kiadás közül választhatnak. Az alapváltozat 6900 forintba kerül majd, a Hero Edition egy fokkal jobban megterheli pénztárcánkat, hiszen utóbbiért már 10400 forintot kérnek. Ezért cserébe gazdagabbak leszünk két skinnel és a Hero Cape nevű köpönyeggel, valamint egy levakarhatatlan, bennünket lépten-nyomon követő csirkével. Tovább is van, még mielőtt pusztító viharként söpörne végig az interneten a népharag, Hero Edition mellé járó Hero Pass birtokában ingyen megkapjuk a később várható két DLC-csomagot. Igaz, ezek tartalma egyelőre rejtély, tehát nem lehet megbecsülni, hogy mennyire éri meg a drágábbik kiadást választani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)