Hirdetés

Minecraft Dungeons - eredetileg egy 3DS-es játék lett volna

|

Megjött a Minecraft spin-off legfrissebb fejlesztői naplója, amiben a játék kreatív vezetője mesél kicsit a projekt előéletéről.

Hirdetés

A Minecraft Dungeons egy különleges ARPG lesz, ami a Minecraft világában játszódik, és mindent tartalmaz, amit megszokhattunk a franchise-tól. A projektről a fejlesztőcsapat mesélt kicsit a Minecraft Dungeons Diaries: Origins nevű fejlesztői naplóban.

Hirdetés

Jens Bergensten, a játék kreatív vezetője a kezdetek kezdetét is szóba hozta, ekkor ugyanis az ARPG még egy 3DS-re tervezett cím volt:

"Az egész úgy indult, hogy ki akartunk találni valami menő, Minecraft témájú játékot a Nintendo 3DS-re. Rengeteg ötlet megfordult a fejünkben, de végül úgy éreztük, hogy a dungeon crawler volt az, ami igazán elkapott minket."

A játék mérete növekedett a fejlesztés előrehaladtával, aztán a Nintendo Switch félretolta a 3DS-t, és emiatt a projekt is átalakult. Persze a Mojang azért 2017-ben még kiadta a Minecraftot a 3DS-re, de az már inkább búcsúzó volt, már bármi más.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)