Hirdetés

Az ember, aki elsétál a Minecraft végéig

|

Kurt J. Mac három éve kezdte meg a kirándulást, hogy eljusson a Far Lands-be. Oda, ahol a Minecraft véget ér. Mindezt a jó ügy érdekében, persze.

Hirdetés

A Minecraft hihetetlen dolgokat szül. Nem csoda, hogy a világ egyik leghíresebb játékává vált és minden platformon elképesztően jól teljesít. Íme egy újabb hőstörténet.

A The New Yorker lehozott egy interjút Kurt J. Mac-ről, akinek feltett célja, hogy elsétáljon a Minecraft végéig. Ezt a területet Notch úgy írta le, mint Far Lands, a hely, ahol a játék kódja lényegében a saját súlya alatt roppan össze. A túra 2011. márciusában kezdődött és a mai napig tart.

Kurt verziójában egészen pontosan tudjuk, hogy milyen messze is van a Far Lands, az újabb verziókból ezt az egészet kivették már. Az első spawnolásunk helyétől összesen 12 000 kilométert kellene megtennünk, amiből Kurtnek a három év alatt összes 700-at sikerült.

De igazából nem is ez a lényeg, hanem maga az élmény. Az utazásról egyfajta videónaplót is készít, amiből tényleg kiderül, hogy mitől is olyan csodálatos dolog a  Minecraft. Érdemes belepillantani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)