Hirdetés

Így trollkodik a Mojang a Minecraft-trollokkal

|

Vannak cégek, akik valószínűleg nem viselik olyan jól a kritikát, mint a Mojang tette egy mérgében nekik beszóló Minecraft-játékos esetében. Ahelyett, hogy kirúgták volna a problémás játékost, inkább kicsit megtréfálták.

Hirdetés

A frusztráció válogatott butaságokra tud minket késztetni, ahogy egy Minecraft-felhasználó esete is mutatja. A jessemoforice nevű Reddit-felhasználó osztotta meg történetét, amikor egyszer mérgében beszólt a Mojangnak a játékon keresztül, a fejlesztők viszont ahelyett, hogy kirúgták volna, csak egy kicsit helyreigazították a játékosukat.

Amikor még évekkel ezelőtt nem sikerült bejelentkeznie egy meglévő felhasználói fiókjába, eléggé felhúzta magát az eseten, és mint ahogy azt minden higgadt felnőtt tette volna, regisztrált egy új fiókot, a rendkívül emelkedett "MojangSucksDick" felhasználónévvel. Ez évekig nem tűnt fel a játék moderátorainak, ám mikor egy másik ügy kapcsán rákerestek minden felhasználónévre, amiben szerepel a "sucksdick" szókapcsolat, nem tudták nem észrevenni, az irányukba mutatott nem túl szofisztikált kritikát.

Ahelyett viszont, hogy vérben forgó szemekkel bannolta volna a delikvenst, a Mojang munkatársa csupán átszerkesztette a felhasználónevét arra, hogy "NoWeDont". Szerencsére amellett, hogy a moderátorok sem lihegték túl a dolgot, a valaha mérgében nevet választó felhasználó sem reagálta túl a dolgot, és mindkét fél jót nevetett a történet végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)