Hirdetés

Minecraft - így lehet majd nevet változtatni

|

A Mojang játéka velünk van már annyi ideje, hogy megbánhasd, ha egy béna nevet választottál az alfa verzióban.

Hirdetés

Egy készülő Minecraft frissítés tartalmazni fogja majd a névváltoztatás lehetőségét, de sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy mikor. Annyi már biztos, hogy ingyenes lesz a megoldás.

„Jelenleg nincs rá lehetőség, hogy módosítsátok vagy lecseréljétek a neveiteket, de ez olyasmi, amit tervezünk bevezetni a jövőben. Még nem tudjuk, hogy pontosan mikor kerülhet sor erre – írta a Minecraft support oldala. „A névváltoztatás nem lesz elérhető a Minecraft 1.8 előtt. Ez nem azt jelenti, hogy az 1.8 tartalmazná a lehetőséget.”

„A név módosítása ingyenes lesz, de csak limitált számban eszközölhető, adott időben.” Ez alapján mi nagyjából úgy képzeljük el a megoldást, mint a Battle.net esetében, ahol időként kapunk 1-1 névváltásra használható jegyet.

Nektek mennyire hiányzik ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)