Hirdetés

Minecraft - nincs több égés

|

Minden Minecraft játékos tudja milyen érzés az, amikor a drága épületünket egy szerencsétlen kézmozdulattal felgyújtjuk. Most egyszerűbb lesz a védekezés.

Hirdetés

Annyi drágán felépített házat láttam már földig égni, hogy már akkor szégyellem magam, amikor összerakom a 'flint and steel' nevű Minecraft eszközt. A baj az, hogy nem csak szándékosan, de véletlenül is leégethetjük a hosszú órák alatt felépített menedékünket, ha nem vigyázunk.

Szerencsére a Mojang tisztában van a problémával és igyekszik megoldani. A legutóbbi frissítésnek hála már üstökkel is megállíthatjuk a kósza lángok elterjedését. Persze ez nem annyira nagy újdonság, lehetett üstben tárolni vizet eddig is, de jó esély volt rá, hogy az nem állítja meg a tűz terjedését, így kicsiny kunyhónknak szépen vége is volt, ahogy az itt is látható:

A fenti videó már nem most készült, de a probléma azóta is velünk maradt. A frissítés persze nem csak ezt hozta: rengeteg kisebb-nagyobb hibajavítás történt, mint például az elgépelt töltőképernyő szöveg, vagy a chat hibái. Mindez egy snapshot része, így magától nem fog települni.

Előbb egy új profilt kell készítenetek, amit snapshot névvel láttok el. A felugró beállításoknál kipipáljátok az „Enable experimental development snapshots” funkciót. Ez után be kell tallóznotok a szükséges frissítést, amit megtaláltok a Mojang oldalán. Ha valamilyen oknál fogva visszamennétek az alap verzióhoz könnyedén megtehetitek ezt használva a baloldali leugró menüt. Csak vigyázzatok a tűzzel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)