Hirdetés

Minecraft - három könyv érkezik idén

|

Jó hír a Minecraft szerelmeseinek. Három könyv érkezik még 2013-ban, amiből minden megtudhattok a világépítés fortélyairól.

Hirdetés

A Minecraft Xbox360 verziója a nyáron többször is vezette az eladási listákat és PC-n évek óta töretlen sikernek örvend. Kérdezzétek csak meg Sirius-t.

Egy Egmont nevű kiadó bejelentette, hogy még az év vége előtt három Minecraft témájú könyvet jelentet majd meg. A The Minecraft Beginner's Handbook és a The Minecraft Annual október 10-étől lesz megvásárolható és a hírek szerint a két írás minden olyan információt tartalmaz majd, amit egy játékosnak vagy rajongónak tudnia kell a pixeles világról, illetve a második könyv még a menő cuccok gyártásával kapcsolatban is ad néhány jó tanácsot.

 

A The Minecraft Redstone Handbook-nak már a nevéből kitalálható, hogy miről is fog szólni és majd csak Decemberben érkezik. Az Egmont azt is elmondta, hogy a fizikai könyvek úgy fognak kinézni, mint a játékban megtalálhatók, ami már önmagában is egy hatalmas pluszpont.

És ha már Minecraft, most érkezett a hír, hogy a Microsoft kapcsolatba lépett a PC-s verzió fejlesztőivel és igyekeznek a textúrakészítést átültetni az Xbox 360-as verizóba.

Vannak itt Minecraft rajongók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)