Hirdetés

Már tölthető a Minecraftban épített Harry Potter RPG

|

A Harry Potter RPG alfa verziója hivatalosan is elérhetővé vált a nagyközönség számára.

Hirdetés

Még januárban jelentettük, hogy készül egy RPG mod, ami a Minecraft kockás homokozóját J.K. Rowling varázsvilágává alakítja. A játék hatalmas, mindent tartalmaz a Roxfort tantermeitől az Abszol úti boltokig. Az ifjú varázslók és boszorkák órákra mehetnek, küldetéseket vállalhatnak, fejtörők megoldásával próbálkozhatnak és felfedezhetik az őket körülvevő, meglepően részletes helyszíneket.

Hirdetés

Az egészben az a legszebb, hogy akár haverokkal együtt, coopban is tolhatjuk, amennyiben találunk hozzánk hasonló Harry Potter megszállottakat. A mod alfa verziója ráadásul már szabadon letölthető, és még egy Lite verzió is készült, amit a fejlesztők kimondottan a gyengébb gépek tulajdonosainak szántak. Akinek tetszését elnyeri munkájuk gyümölcse az adakozással fejezheti ki háláját az alkotóknak, de még ez sem kötelező. A csomagot letölthetitek az aloldal alján található linkeken keresztül is.

Fontos megjegyezni, hogy a mod még csak alfa státuszban van, emiatt bőséggel akadnak benne bugok, továbbá tartalom tekintetében sem olyan acélos még, mint amilyennek később szánják. Ettől függetlenül már most varázslatos a kaland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)